Om mig

Det jag skapar är litteratur i form av romaner, noveller och filmmanus. Rörlig media i form av kortfilmer, musikvideos och reklamfilm. Utöver detta är jag en flitig amatörfotograf.

Jag upptäckte tidigt min lust för att författa och berätta medryckande och gärna lite skeva berättelser. Senare utvecklade sig intresset vidare till filmskapande.

Sedan 2010 har jag ägnat mig åt filmproduktion professionellt, med regi som huvudansvar, men alltid nära till andra arbetsområden som manus och redigering. Själva berättelsen och hur den berättas har alltid stått i centrum i mitt filmskapande.

Parallellt med filmskapandet har jag ägnat mig åt författande och på senare år intresserat mig mer och mer för romanskrivande. Gränsland är resultatet av en längre tids författande och min debutroman, vilken lanserades under 2017. Min andra roman, Akvarieflickan, gavs ut i augusti 2018.

För närvarande arbetar jag på min tredje, ännu ej namngivna, roman. Att skriva och regissera min egen långfilm är också något av en dröm som jag hoppas kunna förverkliga inom snar framtid.