Om mig

 

Jag upptäckte tidigt min lust för att författa och berätta medryckande och gärna lite skeva berättelser. Senare utvecklade sig intresset vidare till filmskapande.

Sommaren 2010, efter slutförda studier, bildade jag och klasskamraten Mikael Berglund, filmproduktionsbolaget Cinematik. Sedan dess har jag ägnat mig åt filmproduktion professionellt, med regi som huvudansvar, men alltid nära till andra områden som manus och redigering. Själva berättelsen och hur den berättas har alltid stått i centrum i mitt filmskapande.

Gränsland är resultatet av ett längre tids författande och min debutroman, med lansering i februari 2017, som pocket och e-bok. Min andra roman, Akvarieflickan, gavs ut på PulpFic förlag i augusti 2018.

Min utrustning

 

Jag äger själv en hel del teknik, vilket gör att jag kan ta mig an uppdrag och inte minst förverkliga mina egna idéer.

Jag filmar för närvarande med legendariska Sony F35 samt mångsidiga Blackmagic Ursa Mini Pro 4,6K. Den förstnämnda levererar de mest filmiska digitala filmklippen, med en global slutare och färger som utmanar Arri Alexa. Kort och gott en unik kamera.

För stillbild använder jag en digital Hasselblad, vilken ger högupplösta bilder med en fantastisk tonalitet och look, som bara en mellanformatskamera kan leverera.